17. mai-konsert på Universitetsplassen

Som alltid, fremfører Den norske Studentersangforening et utvalg av de flotteste nasjonalromantiske stykker 17.mai. Stinn av tradisjon og garantert god 17.mai-stemning; for mange er dette dagens klimaks!

Den norske Studentersangforening har urfremført en rekke kjente verker, blant annet “Ja, vi elsker dette landet”, i 1864 på nettopp Universitetsplassen. Koret har siden holdt konsert samme sted på nasjonaldagen hvert år, med unntak av krigsårene. Med andre ord den ubestridt mest tradisjonsrike og originale 17.mai-konserten i verden!

Vi håper at du også i år bestemmer deg for å feire Norges grunnlov sammen med oss — vi kan love deg en storslått konsertopplevelse! Og hvem vet? Kanskje du nettopp i år får en ny 17.mai-tradisjon.

Arrangementet er gratis og kringkastes direkte av Radio NOVA.