For fulle seil – høstkonsert med Den norske Studentersangforening

Torsdag 19.oktober inviterer Den norske Studentersangforening (DnS) til den knakende gøyale høstkonserten “For fulle seil” i Oslos stiligste konsertlokale, Kulturkirken Jakob. DnS’ dirigent er den prisvinnende Marit Tøndel Bodsberg.

Kjøp billetter her:

https://dns1845.ticketco.no/e/forfulleseil-oslo/

Temaet for konserten er havet og sjøen (tolket litt liberalt), et emne som har særdeles nær tilknytning til DnS. Koret ble nemlig stiftet på ei skute utenfor Færder fyr, på vei hjem til Oslo fra København. I korets tidlige år, foregikk også mye av den omfattende turnévirksomheten med skip.

Programmet på konserten gjenspeiler flere kjente aspekter ved havet og livet til dem som ferdes her, og favner om et bredt musikalsk spekter, fra norske viser til kjente shanties og videre til mer modernistiske verk. Her er det garantert både gamle og nye favoritter for alle!

Dørene åpner klokken 18:00.