Selskapslokaler

Velkommen til Den norske Studentersangforenings storstue. Moderne selskapslokaler med historisk sus, bare et steinkast fra Bogstadveien i Oslo.

Interessert? Kontakt bookingansvarlig Stian Gjefsen på tlf 90990518, eller send e-post til utleie@studentersangforeningen.no.

Storstuen – PD8

Kjelleren i Professor Dahls gate 8 ble innredet for selskapsbruk og utleie i 2001, og er utsmykket med minner fra studentersangforeningens 170-årige historie. Lokalet er derfor moderne samtidig som det har personlighet.

Storstuen – PD8

Spisesalen kan dekkes til 70 personer og den tilstøtende baren har 25 barkrakker. Kjøkkenet har kjøleskap, ovner og alt av inventar som er nødvendig for et vellykket arrangement. Dere lager deres helt egen fest og ordner selv med mat og drikke.

Lokalet i Professor Dahls gate 8 ligger svært sentralt, bare 50 meter fra Bogstadveien. Se kart.

Baren – PD8

Lokalet kan leies ut til kl. 02:00. Etter dette er kun rydding tillatt.

Har du spørsmål vedrørende leie eller ønsker å se lokalet, send en e-post til utleie@studentersangforeningen.no, så vil vi ta kontakt med deg for å avtale eventuell visning eller sende kontrakt.

Fasiliteter
  1. Piano