Julekonsert i Oslo

Julekonsert i Oslo med Studentersangforeningen, 16.desember 2016 i Uranienborg kirke

Synes du førjulstiden kan være masete og slitsom? Få julestemning i ekspressfart på årets flotteste julekonsert i Oslo!

KJØP BILLETTER

Den norske Studentersangforening – det offisielle mannskoret ved Universitetet i Oslo – inviterer til sin meget tradisjonsrike og stemningsfulle julekonsert i Uranienborg kirke fredag 16. desember. Koret er i toppslag og skal spille inn konserten for utgivelse, med bistand fra Grammyprisvinnende musikkprodusent Morten Lindberg.

Med som gjestesolist har vi Yngve Søberg, blant Norges aller fremste operasangere. Dirigent er den prisvinnende Marit Tøndel Bodsberg.

NB! Erfarne publikummere på disse julekonsertene vet at det pleier å bli stappfullt, så her gjelder det å kjøpe billett på forhånd og å møte opp tidlig, ettersom kirken ikke har nummererte plasser! Dørene åpner klokken 19:30.

Billettpriser, forhåndssalg: 270/220/165 kroner (voksen/student/barn under 16 år)

Billettpriser i døren: 300/250/200 kroner (voksen/student/barn under 16 år)

Repertoaret for konserten:

Ave Maria
Bogoroditse Devo
– Shestopsalmiye
– Es ist ein Ros’ entsprungen
– Stilla natt
God Rest You Merry Gentlemen
Deck the Halls
The First Nowell
We Wish You a Merry Christmas
Pat-A-Drummer
Julsång (O, helga natt)
– Kling no klokka
– Mitt hjerte alltid vanker
– Gören portarna høga
– Her kjem me, dine arme små
– Deilig er jorden

En smakebit på repertoaret, rykende fersk fra konserten vår i Kulturkirken Jakob i oktober:

Konsert: Jorden rundt på 80 minutter

Lørdag 8.oktober inviterer vi til en knakende gøyal konsert i Oslos stiligste konsertlokale: Kulturkirken Jakob.

Kjøp billetter her: http://dns1845.ticketco.no/

Konserten tar sikte på å vise den store bredden som eksisterer innen mannskormusikken verden over, og vi garanterer at du vil bli overrasket av flere av stykkene! Programmet strekker seg fra det storslåtte og mektige til det ømme og inderlig vakre. Totalt synges på åtte språk, alt utenat.

Dirigent for konserten er den eminente Marit Tøndel Bodsberg.

Dørene åpner klokken 18:00.

Kulturkirken Jakob har alle rettigheter, og baren vil være åpen.

Billettpris i døren: 300/250 kroner (voksen/student)

På konserten skal vi synge blant annet disse sangene:

Det offisielle mannskoret ved Universitetet i Oslo