Høstkonsert med DnA

En konsertfortelling om Knut i 3,5 scener:

Møt Knut.

Knut er student. Knut er sanger. Knut skriver sine egne dikt. Knut drømmer om å finne kvinnen i sitt liv. I konsertfortellingen om Knut ønsker vi å fortelle om en torsdag i Knuts liv, en fortelling om poesi, om sang – og om kjærlighet.

Til tekster av Egil Skallagrimson, J.S. Welhaven, Hans Henrik Holm, m.fl
Musikk ved Halfdan Kjerulf, Edvard Grieg, Geirr Tveitt, Lars Lillo Stenberg, mf.l.
Basert på en idé.

Her er det et begrenset antall billetter, så vi kommer tilbake til pris, bestilling, m.m.

Den norske Studentersangforenings Alumnikor – ofte bare kalt DnA – består av 30 sangere, der de fleste har lang erfaring fra Den norske Studentersangforening. Koret ble grunnlagt i 2017 med en tanke om å kombinere foreningens tradisjon for mannssang av høy kvalitet med et lavere aktivitetsnivå og et stort fokus på sosialt samvær. Dirigent er Daniel Zakarias von Gertten.

Følg med på konsertens Facebookarrangement for de siste oppdateringene