Musikalsk vorspiel med DnS Alumni

Lørdag 3.februar kl.14:30 inviterer DnA til musikalsk vorspiel på Caféteateret på Grønland.

Den norske Studentersangforening er selvfølgelig mest kjent for sitt meritterte konsertkor. Men foreningen har flere ensembler: ett av disse er DnS Alumni, også kalt DnA, og består stort sett av erfarne sangere som fortsatt vil synge selv om de har tatt sine embetseksamener og mastergrader, og derfor ikke lenger kan kalles studenter. Koret har høye musikalske ambisjoner, og legger stor vekt på sanger som publikum vil høre, – gjerne sanger som for tiden ikke inngår i konsertkorets repertoar, men som har en fortid i foreningen, både som kunstprogram og nachspielrepertoar. Og vi går ikke av veien for å stige ut av vår komfortsone, og gjøre ting som ikke passer i konsertkorets program og profil.

DnAs faste dirigent er Daniel Zakarias von Gertten

Etter konserten er du invitert til å bli med oss videre utover ettermiddagen for ytterligere festligheter og sang!

Billettpriser: 50/100/150 inkl. avg. (Barn/Student/Voksen)